Det behøver ikke være så svært

Start forening/klub i studenternetværket?

At etablere en forening eller klub på SDU behøver ikke være en kompliceret proces. Alt, der kræves, er dedikerede frivillige og en passion for jeres initiativ. Resten kan overlades til Studenternetværket.

Vi er glade for at assistere med at finde de rette individer, søge opstartsmidler og lette oprettelsen af en bankkonto.

Hvad kan i forvente?

Alles Campusråds repræsentant

Som et del af SDU’s årshjul, afholdes der hvert kvartal et campus møde hvor alle fra SDU Koldings administration. Det er ikke altid at kalenderen passer med foreningslivet, så derfor vil studenternetværket altid være tilstede som repræsentant. Giver mødet vigtige informationer eller muligheder, vil i få det at høre hurtigst muligt efter..

Sammenspil mellem foreninger

Når foreningerne fokusere på at skabe et godt foreningsliv, så kan overskuddet til andet godt være hårdt. Vi skal nok holde øjne og øre åbne for de arrangementer og muligheder der kommer på SDU Kolding. Ingen må glemmes eller lades i stikken.

Det skal være nemt at starte og drive forening/klub

At starte forening er ikke en nem sag. Det kræver registeringer, personer til posterne, bankkonto, generalforsamling, CVR.Nr. osv… Hvorfor så ikke bare benytte vores. Studenternetværket har det hele, og i bestemmer selv over det. Det gør det også nemmere hvis der skal søges midler eller samarbejder.

Vi hjælper til hvis der er mangel på hænder

Selv den største forening kan have brug for en hjælp engang imellem. Det er altid en svær disciplin at få andre studerende til at hjælpe, og derfor skal det ikke være et problem for vores foreninger. Studenternetværket hjælper der hvor der kan, hvis der er brug for det.

Vi rykker foreninger og SDU tættere sammen

Når foreningerne fokusere på at skabe et godt foreningsliv, så kan overskuddet til andet godt være hårdt. Vi skal nok holde øjne og øre åbne for de arrangementer og muligheder der kommer på SDU Kolding. Ingen må glemmes eller lades i stikken.

Vi vil sikre fremtidens studiemiljø

Om foreningen på et tidspunkt mangler medlemmer, eller kommer ud for uforudsete udfordringer, så vil Studenternetværket hjælpe med at sætte foreningen i bero. På den måde kan foreningen fokusere på at rejse sig igen, uden at tænke på løbende regninger, møder, osv…

Du kan se meget mere i vores vedtægter

Vedtægter
Søg midler til opstart eller forbedringer

Om i starter alene eller som en del af Studenternetværket, så har vi skabelonerne til jer.

Skriv eller ring til os.

Frederik Skovbo Riis Carøe
Formand

Viktor Søbye Pedersen
Kasserer

Joakim Hvas Madsen
Medieansvarlig