SDU EVENT

SDU Event er den kreative kraft bag en række enestående begivenheder på Syddansk Universitet. Deres alsidighed skinner igennem, når de arrangerer alt fra livlige studentermarkeder til intime ølsmagninger og storslåede gallafester. Med fingeren på pulsen af studenterlivet formår de at skabe begivenheder, der ikke kun underholder, men også forbinder studerende på tværs af fakulteter. Deres dedikation til at levere både sjove og meningsfulde oplevelser gør dem til sande arkitekter af socialt fællesskab.

Hvad står vi for?

  • Afholdelse af arrangementer
  • Trivsel blandt studerende
  • Fremmer socialt samvær
Facebook

Mød SDU Event

Sofia Jønson Schmidt
Formand

Caroline Toftdahl
Medlem

Helena Nørgreen
Medlem

Kommende arrangementer

Årsfesten 2023

Dato: 27/10/2023
SDU har hermed fornøjelsen af at invitere studerende og ansatte samt en ledsager til universitetets årsfest 2023! oplev bl.a: Koncert med Statisk, Masser af DJ’s og livemusik fordelt på 4 forskellige scener ,Stor festmiddag på Gydehutten, Stenten og i kantinerne, Rektors tale, Årets studentertale, Overrækkelse af undervisningsprisen , Festforelæsning, 5 barer, Loungeområde med ølbar, 4000 feststemte studerende og ansatte.
mere info
 
 

Afholdte arrangementer

Insider’s Guide 2023

Dato: 22/9/2023

En fast tradition på SDU Kolding. Her har alle nye bachelorer og kandidater muligheden for at dyste om den ultimative sejr. Vejlederne gearer aldrig ned og er nu klar til at vise Koldings byliv frem, så I ved hvor I kan gå hen i Koldings by-, og kulturelle liv.

mere info
 
 

RUSdag 2023

Dato: 29/9/2023

I år afholder vi fredag d. 29 september årets RUSdag. En fest som er tiltænkt de nystartede studerende på campus (MEN SOM ER ÅBENT FOR ALLE), her vil være banko med fede præmier, Komiker (fra DM i stand-up), lokal pølsevogn og 2 stk. DJ’s fra Thunder-Power. Festen er fra 14.30 – 02.00!

mere info